j.mcintoshr
11 months ago  Karma: 20
Game hangs

Hangs in about 50% of games at the end of the enemy's turn, somewhere in the middle of the game (says, 'wait' but nothing else happens).

All buttons still work though.

en
zombiebattleground
j.mcintoshr
11 months ago  Karma: 20
Game hangs

Hangs in about 50% of games at the end of the enemy's turn, somewhere in the middle of the game (says, 'wait' but nothing else happens).

All buttons still work though.

en
zombiebattleground

3 ANSWERS
kjetil.pedersen79
11 months ago Karma: 755
j.mcintoshr

Thanks - actually did that (see answer to other comment earlier). Unfortunately the fix was only to get the game to actually load, and was only temporary (and in the mean time the hanging that was the topic of the thread still occurred sometimes).

I think, at least on my machine this is still a bit too unstable to test properly... hopefully next version.

Aug 17 '18 at 11:28 am
bamos92
11 months ago Karma: 10

Yes- I am having this problem too

Yes- I am having this problem too

kjetil.pedersen79
11 months ago Karma: 755

I've noticed that the game stalls sometimes, but only for a short while. If I wait a bit it becomes my turn again.

Maybe some issues with the AI processing.

I run in windowed mode on Windows, and not on the highest settings. You could try running on lower settings to see if that makes a difference.

I've noticed that the game stalls sometimes, but only for a short while. If I wait a bit it becomes my turn again.

Maybe some issues with the AI processing.

I run in windowed mode on Windows, and not on the highest settings. You could try running on lower settings to see if that makes a difference.

j.mcintoshr

The settings seem to be just about graphics though - don't think my laptop is having a problem there.

Agree it's probably the AI - getting stuck in a loop or just being slow.
I left it for maybe 15 seconds or so without quitting - I'll try going to make a coffee next time it happens (sometimes it takes 2-3s to end a turn, which makes me concerned, but this seems different).

Unfortunately, it seems that now I can't get as far as the game anymore... no idea what changed, but when I click play, I just get a loading screen with an empty loading bar now. Probably unrelated though... ...

Aug 17 '18 at 10:53 am
j.mcintoshr

Although it is using 40% CPU while doing nothing...

Aug 17 '18 at 10:54 am
j.mcintoshr

---> Deleting this folder fixed it:
C:\Users\jmcin\AppData\LocalLow\Loom Network
Lost the login info and decks though.

Aug 17 '18 at 10:59 am
josemataf

Anyone knows how to do this on Mac? I'm stuck within loading screen...

Aug 17 '18 at 4:14 pm
solsticenes

I've noticed the game hangs specifically when I have nothing on the board and the enemy is able to attack my overlord but doesn't and will hang for over 5 minutes (then I get sick of waiting and quit the game).

Aug 18 '18 at 12:10 pm
Earn tokens by posting and answering questions about blockchain!
Karma to eth
YOUR ANSWER